Uggs åre

Före detta Paradise Hotel-deltagaren Anja Alemida driver i dag en framgångsrik blogg där huvudfokus är skönhet. Nyheter24 ringde upp henne för att fiska upp lite tips om hur du bäst och enklast får till en snygg look i vår. I vår kommer jag att köra på surfiga lockar. Jag själv anser att du får till de absolut bästa lockarna med hjälp av en plattång. Visar på min blogg hur man gör. Använder ”Good hair day”-plattång. ”Redken Rootlifting”-spray för volym (lägg i blött hår). Uggs åre Avsluta med Wellas ”Stay essential”-hårspray och ”Proffs Dry”-schampo.Markerade ögon tillsammans med ljusa läppar á la Adele är enligt mig den snyggaste sminkningen i vår. ”Exit” från Make Up Store är en personlig favorit. Min eyeliner är från H&M. Fräsch hud är a och o, gärna med en fin bränna. Jag älskar att solduscha då det blir jämt och fint.

Jag gillar klassiska outfits som passar till allt. Ett vitt längre linne och svarta leggings kan man både dressa upp med klackar och en kappa, rocka till med en skinnjacka och Converse eller köra mindre uppklätt med kofta och Uggs. Du kan skifta lite själv beroende på om du ska ut eller om du bara ska ha till vardags. Vad kan vara bättre än en riktigt god doft? Mitt tips är att den inte ska inte vara för stark, men gärna stanna kvar lite efter man kramat eller gått förbi någon.Uggs åre Jag älskar dofter som smakar som en dessert som man bara vill äta upp. Det är därför Victoria’s Secret-dofterna är så bra då de alla är smarrigt väldoftande, och de är inte för starka heller.Personliga favoriten just nu är Sensual Blush.

Är man uppvuxen i 127 Skärholmen som jag tar det ett tag innan man trivs ordentligt i innerstan. Det var jobbigt i början. Hittade ingenstans. Drygt folk, dyr mat. Konstiga automatiska dörrar som öppnades här och var i portar. Men fördelen var att jag inte kände en kotte. Jag kunde gå iklädd en One Piece och handla. Slinka ner osminkad till ett solarium utan att träffa precis samtliga snygga killar i livet på vägen. Det var perfekt. Tro mig. Det har varit en befrielse. Om än en banal. Men ändå. Uggs åre Ibland är det de små sakerna som ger mig mest.Nu har allt gått åt helvete. Min killes gamla ligg har börjat jobba på Ica. Min Ica. Där jag handlar fiskpinnar och chips iklädd de absolut fulaste mjukisbyxorna. I den absolut största täckjackan. Katastrof. Jag kan inte längre köpa goodies i uggs en onsdagskväll. Det är ett större problem än vad du kan förstå.