Uggs är fult

Bestämmer mig för att ta ut min rättmätiga ”friskishalvtimme” som är en förmån vi har på min arbetsplats. 30 minuter i veckan bjuder arbetsgivaren på om vi själva lägger till en halvtimme för friskvård. Nu har jag klädbyte liggande på jobbet så det funkar att köra en snabb stavpromenad när andan faller på. Väl ombytt kom på att jag egentligen tänkt gå och köpa ett par görsnygga skor på min lunch. Stoppade därför en peng i BH:n (finns gott om plats) och la in skoaffären på min stavslinga.Uggs är fult Trampade in svettig och med bra flås efter 30 minuters effektiv promenad. Fick ta en vända in bland skohyllorna och trassla fram den väl genomfuktade tusenlappen från gömmorna innan jag kunde betala mina grymt snygga höstsko.

Tillbaka till kontoret med skor och stavar, men istället för att sätt mig på rumpan o äta lunch, ilade jag vidare till slim&tone för 30 minuters styrketräning. Det ligger ju alldeles perfekt nära min arbetsplats! Instruktören Tinna lyckade dessutom knåda loss en liten låsning jag fått i enaaxeln medan jag stretchade. Vojjne vilken effektiv lunchträning! Jag kände mig riktig starkt idag och det måste bero på att jag säkerställt mitt sömnbehov.Vrålhungrig när jag kom tillbaka till jobbet efter 80 minuters aktivitet (inkl skoköp!).Uggs är fult Fick lägga på en rem för att få i mig min Dafgårds dillkött med lite extra blomkålsbuketter. En kollega som haft 70-års kalas för sin mamma hade dessutom satt fram lite rester från festbuffén, så jag tog för mig av en jättefräsch selleri- och apelsinsallad.

Hade ju inte planerad för en sådan svettig lunch så jag fick ta mig en snabbdusch.Uggs är fult Jag har tagit i den mörka chokladkakan fyra gånger och lyckas lägga den tillbaka i lådan lika många gånger! *stolt* Idag åkte de gruvligt goda chokladrutorna fram på fikarasten, men jag avstod. Klämde i mig en banan istället och försökte inbilla mig att det var fikabröd.Jag var inte lika sprudlande när sambon och jag körde boxout träning på kvällen. Inget smart drag att köra så intensivt mitt på dagen när det väntar ett fysisk krävande pass senare på kvällen!Armar och ben var lika tunga som mungiporna. Det var jobbigt men jag kämpade på och stod pall enda till slutet. Kände mig som en zombie när vi åkte för att storhandla direkt efter träningen. Efter att ha tagit ett varmt bad kunde jag knappt hålla mig vaken medan vi åt kvällsmat. Tomatsoppa med ett kokt ägg, några stora vita bönor och blomkålsbuketter. Sent att inta kvällsmålet vid nio dock, men tiden räckte inte riktigt till.