Ugglor i mossen

Då huset är från 1883 finns alla sekelskiftesdetaljer man kan önska sig, högt i tak, stora fönster, kakelugnar, brädgolv, stuckaturer och vackra dörrar. Det är stora sällskapsytor och ljust och luftigt överallt, utöver det har man renoverat med stilfulla och exklusiva material i lägenheten om 5 sovrum och vardagsrum samt platsbyggt kök, två badrum och en gäst-wc. Leva & Bo skrev om våningen för exakt två år sedan när den var till salu första gången. Då till ett pris av 14 850 000 kronor.Ugglor i mossen Men någon försäljning blev inte av och nu ligger den alltså ute igen, med sänkt pris till 13 795 000 kronor – mer än en miljon kronor i rabatt.”Lägenheten gör ett nytt försök på Hemnet, då våra köpare inte fick sitt hus sålt. Surt! Men nu tar vi nya tag.

Vi har gått ner i pris. Skulle vara så skönt att få allt klart innan jul”, skriver Magdalena Graaf på sin blogg.Hon berättar hur hon städat och gjort det snyggt och hoppas att någon ska bli ”lika kär i vårat hem som jag har varit/är i dag.” En första visning ägde rum i går, söndag:”17 uppskrivna på intresselistan. Kul!Ugglor i mossen Jag älskar den här lägenheten och jag VERKLIGEN hoppas att den får en ny fin ägare som tar hand om den och skapar många fina minnen”, skriver hon.

Master bedroom är ett magiskt hörnrum med tre stora fönster i två väderstreck och utsikt mot Tegnérlunden,Ugglor i mossen dubbeldörrar, kakelugn och vacker stuckatur. I vardagsrummet ligger det massiva brädgolv och väggarna är klädda i exklusiv textiltapet. I köket är tegel framtaget på vissa delar av väggen och även här är det brädgolv. Stavmosaik över arbetsbänk i svart granit och fransk balkong mot innergården. I anslutning till köket finns en separat matsal med inbyggd vinkyl och plats för stort matsalsmöblemang.