Ugg unlined

Expressen ber om ursäkt till den folkkäre skådespelaren Magnus Härenstam efter att ha publicerat felaktiga uppgifter om dennes canceroperation.Nyligen medverkade den folkkäre skådespelaren Magnus Härenstam i en intevju i podcasten Värvet.För programledaren Kristoffer Triumf berättade Magnus Härenstam om sin kamp mot den cancer han har burit på sedan 2002, något som lett till fyra operationer.Intervjun rewritades av Expressen,Ugg unlined som publicerade artikeln i sin papperstidning i dag under rubriken ”Hans tumör går inte att ta bort – Magnus Härenstam tvingas till ny canceroperation”.

Men i själva Ugg unlined verket hade han redan gått igenom operationen, något som framgår om man lyssnar på hela intervjun.I nätversionen av artikeln ber nu Expressen om ursäkt för tabben:”I en tidigare version av av den här artikeln, baserad på en intervju i podcasten Värvet, påstod vi felaktigt att skådespelaren ska genomgå en ny canceroperation. Operationen har redan genomförts, då Härenstam-intervjun i Värvet gjordes före operationen. Expressen har varit i kontakt med Magnus Härenstam och bett om ursäkt för missuppfattningen”.

Det handlar om en överlämning som blev väldigt fel. I början och i slutet på podcasten så säger Triumf att den här intervjun gjordes för x antal månader sedan. I slutet av intervjun säget han att han pratat med Magnus efteråt och att allt gick bra.Ugg unlined Det blir extra dumt eftersom vi har haft kontakt med Magnus både innan och efter den här operationen, säger Expressens nöjeschef Bella Levy till Dagens Media och fortsätter:Vi har pratat med honom nu och bett om ursäkt för detta.