Ugg ultimate

Granskning Sverige publicerar sig på Youtube men det finns också en vanlig sajt kopplad till nätverket. På granskningsverige.se samlar de ”intervjuerna”, tigger om pengar till verksamheten, säljer T-shirtar och efterlyser nya uppringare. Domännamnet granskningsverige.se registrerades 26 mars 2014 av Jim Olssons företag Arealia – enligt uppgifter från Internetstiftelsen i Sverige, IIS.Ugg ultimate Enligt utdraget från IIS stod just Jim Olsson som kontaktperson för domänen.I december 2015, två månader efter att Jim Olsson stämt Expressen, överförde Olsson ägarskapet av domänen till Fria Tiders ägarbolag, FT News Group OU, registrerat i Tallinn i Estland. Ny kontaktperson blev Widar Nord som också står bakom Fria Tider  hatsajten som samlade in pengar till Jim Olssons rättsprocess.Jim Olsson medger att han registrerade domänen granskningsverige.se:

Jag tyckte det var en bra investering,Ugg ultimate ett bra namn, säger Olsson till Eskilstuna-Kuriren.Om att han överlät domänen till Fria Tider och Widar Nord säger han:När Fria Tider samlade in en massa pengar från privatpersoner i hela landet, då tyckte jag då att han hade ju administrerat det där så han kunde få det där namnet.Var Widar Nord intresserad av att få domännamnet?

 Ja, jag hade ju inget annat att ge honom. Det var ju en sak som jag har ingen användning för det, han kan väl få det. Kan han tjäna några pengar på det så får han väl göra det då,Ugg ultimate säger Olsson.Under tiden som Jim Olsson ägde domänen så fanns ingen verksamhet på sajten utan den kom i gång först i januari 2016, alltså en månad efter att han lämnat över den till Fria Tider. Olsson säger själv att han inte deltagit i Granskning Sveriges uppringarverksamhet:Jag har inte bidragit med någonting. Jag har inte ringt någon eller någonting, säger han till Eskilstuna-Kuriren.