Ugg tye sneaker

Härom veckan visade fotbollsstjärnan Christiano Ronaldo stolt upp att han blivit ägare ett ett av de 300 fordonen som hittills levererats. Under huven sitter en V16-motor med 1 500 hästkrafter skjuter i väg bilen från 0-100 kilometer i timmen på 2,4 sekunder. Det räckte för att göra den till världens snabbaste väglagliga bil under ett par veckor. Modellen i den andra ringhörnan – Koenigsegg Agera RS – ligger i ungefär samma prisklass beroende på hur de handbyggda monstren utrustas. Men med bara 25 tillverkade exemplar är den betydligt med sällsynt än konkurrenten. Fordonet som användes under rekordet tillhör en kund och ska nu skeppas till USA. Den är utrustad med samma V8-motor som sitter i Koenigseggs värstingmodell ”One:1”. Det innebär 1 360 hästkrafter och ett vridmoment på 1371 newtonmeter.

Det är på Cristiano Ronaldos Instagram som superstjärnan avslöjar den nya bilen, bland annat med orden ”New animal in the building Bugatti Chiron”.Tidigare hade världsstjärnan en specialversion av Bugatti Veyron, kallad Vitesse. Den var värd drygt 19 miljoner kronor men nu har han alltså bytt upp sig till Chiron.Bilen har samma silverlack som den testbil Ronaldo körde och godkände för några månader sedan – och bredvid Ronaldo, i passagerarsätet, sitter sonen Cristiano Jr.På nackstöden syns naturligtvis hans personliga varumärke CR7.I Ronaldos bilgarage finns sedan tidigare Rolls-Royce Phantom, Ferrari 599 GTO och några Bentley Continentals. Men ingen kan konkurrera med den fart och kraft som världrekordhållaren Chiron kan leverera: 1 500 hästkrafter i en 8 liters V16-motor som klarar 0-100 km/h på 2,5 sekunder.Av de 500 Bugatti Chiron som planeras byggas har 300 blivit sålda, enligt Carbuzz. Och bättre reklampelare än Ronaldo, för att sälja de återstående 200, kan knappast Bugatti få.

Det var under måndagskvällen som polisen larmades till en adress i Götene efter att ett barn misstänktes ha blivit beskjutet med ett luftvapen.Efter en tid på platsen kunde polisen beslagta en kolsyrepistol från en person i närområdet. Något skott ska inte ha träffat barnet.Det är någon som har retat sig på barnen och skjutit mot dem med luftvapen, säger Christer Fuxborg på polisen.Barnet i fråga är under 10 år och kunde med hjälp av anhöriga larma polisen om det inträffade.”Tidigare konflikt som ligger bakom”Enligt Skaraborgs Läns Tidning har polisen inte gripit någon person i ärendet. Däremot skriver man att en person är anmäld och skäligen misstänkt för olaga hot, skadegörelse och försök till misshandel. Uppgifter till tidningen säger att skotten ska ha riktats mot en bil – där ett barn satt i, men detta kan inte Christer Fuxborg bekräfta.Tidningen rapporterar även att en gammal händelse kan ligga bakom skotten. Det är en tidigare konflikt som ligger bakom händelsen, säger Tomas Värnerfors, stationsbefäl vid polisen i Lidköping, till tidningen.