Ugg tall

Uppgifter tyder på att TV4 ska göra de nya programmen ”Uggla flyttar in” och ”Renée på Tynningö”. Kanalen vill dock inte kommentera I torsdagens avsnitt av Fredrik och Filips podcast berättade Fredrik Wikingsson om två nya tv-format som TV4 ännu inte gått ut med officiellt.Jag har fått höra via källor i branschen, pålitliga sådana,Ugg tall att det är två nya program på TV4 som ska gå, säger Fredrik Wikingsson i sin podcast. Det första blir, enligt Fredrik Wikingsson, ”Uggla flyttar in”. Programmet ska ha samma koncept som kanalens tidigare format ”Berg flyttar in” med Carina Berg som programledare fast nu med Magnus Uggla.

Det andra nya programmet ska vara ”Renée på Tynningö”, som då blir en ny variant av tv-programmet ”Mia på Grötö” som Mia Skäringer programledde.Duon ställer sig frågande till att TV4 gör om samma program med nya profiler. Fantasilöst är det ju tveklöst.Ugg tall Taktiskt, smart? Ja, kanske. Jag tycker det är intressant att när TV4 gör nya program så är de nya-ish, säger Fredrik Wikingsson i podcastavsnittet.TV4 vill dock varken bekräfta eller dementera Fredrik Wikingssons uppgifter.

UC delar upp pr–, reklam- och mediebolag i olika riskklasser. Här är bolagen med riskklass 1 och 2.På Upplysningscentralens lista över reklam– och mediebolag figurerar drygt 400 bolag.Ugg tall De har av olika anledningar bedömts riskera att få svårigheter med sina betalningar under det kommande året.Bland de som placerar sig högst i listan finns Scholz & Friends, Q-Vision, Ps Communication Stockholm samt Zakrisson Reklambyrå. Enligt UC löper dessa bolag en risk på över 8 procent att inte kunna betala sina räkningar under det kommande året.I riskklass två har tungviktare som DDB och Draft FCB hamnat. De bolagen bedöms löpa mellan 3,1-8,0 procent risk att inte kunna betala sina räkningar.