Ugg rainboots for women

Som vanligt är konstnärerna en blandning av autodidakter och konstskoleelever, amatörer och professionella konstnärer från hela landet, mellan 22 och 90 år gamla. Bland de utvalda finns också en akrylmålning av författaren och illustratören Inger Edelfeldt och målningen ”Hopptornet” av Stina Gunnarsson, vinnare i SVT-programmet ”Konstnärsdrömmen”.I ett hörn på andra våningen står Johanna Nestor och murar ihop en handtillverkad kakelugn i keramik som går från golv till tak. Den påminner om en grov trädstam och formen är gjuten av stammen av en ek. Jag fascineras av kakelugnen som skulptur men också som funktionsobjekt, den har varit så viktig genom tiderna. Jag ville göra den till en del av vår tid nu och ta in naturen i hemmen, säger Johanna Nestor som kommer från Kalmar men bor i Åre. Kakelugnen var hennes examensprojekt vid Konstfack förra våren.

På en egen vägg hänger en stor väggbonad handbroderad med små och stora händelser i kvinnokampens historia. ”Rosa stolen” är gjord av 75-åriga, autodidakta, Ulla Andersson från Stockholm. Ett av de detaljerade motiven föreställer ett styrelserum fullt av kostymmän, två kvinnor med kvastar och texten ”Här ska städas varannan bort”.Annars är det få uppenbara politiska budskap eller omvärldsskildringar – de flesta av verken vänder sig inåt, skildrar vardagen och det lilla. Det är heller inte mycket av starka färger eller former, utan en lågmäld utställning i dova toner. Genom åren har det varit vissa verk som har stuckit ut och roat eller provocerat, som videoverket ”Jag känner faktiskt att jag är bättre kompis med min fitta nu” med sjungande snippor 2013. Det jag kan sakna i år är något som drar iväg, någon nakenchock eller så. Privat tycker jag att det är kul att få en käftsmäll, men är det inte någon som söker med en bra käftsmäll då är det så. Vi lever inte i 60-talet längre, utan i en annan tid med mycket människor och rum.

En mobilladdare som hittats passar inte till någon av de två telefoner som tillhör Stephen Paddock. Samtidigt visar data från hotellets garage att under den tid hans bil var borta så användes ett av hans nyckelkort för att låsa upp rummet.McMahill säger att polisen inte tror att någon annan visats på rummen när skotten avlossades,Det finns tecken på att Stephen Paddock planerat fler dåd. Polisen utreder misstankar om han kan ha tänkt arrangera en bilbomb, rapporterar nyhetsbyrån AP med hänvisning till en poliskälla.I hans bil, som stod parkerad vid Mandalay Bay, hittades mer än 20 kilo av sprängämnet Tannerite och ammoniumnitrat, en typ av gödningsmedel som kan användas för att framställa sprängämnen.De här sprängmedlen, det är den kusliga biten, Vad skulle han göra med dem? Jag menar, du köper inte bara dem och lämnar dem i bilen utan att ha en plan för dem, säger Art Roderick, tidigare hög chef för myndigheten US Marshals Service, till nyhetskanalen CNN.Det har också visat sig att Paddock inte bara sköt mot besökarna på musikfestivalen. han ska också ha siktat på bränsletankar vid McCarran-flygplatsen i närheten. En cistern träffades av två skott, varav ett gick igenom det yttre höljet, rapporterar CNN.