Ugg quilted boots

Jag ser ingen anledning till att vara sur över kungariket Sverige, så mycket pengar kostar det inte oss skattebetalare. Dessutom tycker jag att Victoria verkar gullig. Att det står ”Kunglig horseleverantör” kan vi låta vara osagt. Det har varit läskigt tyst om Olle Ljungström.Ugg quilted boots Det senaste vi hörde var att han hamnade mitt i en bilbomb i Afghanistan. Sju år har förlupit sen senaste plattan. Men nu är mannen med den spröda rösten dubbelt aktuell, nytt album och huvudperson i en dokumentär som sänds på SVT i kväll.Vi har tagit sällskap på ett tåg söderut, Olle och jag, bland annat för att prata om den där filmen som visar en snällt sagt sargad man.Jag var helt inställd på att det skulle bli utlämnande.

Jag kände Jacob (Frössén, filmaren) innan. Och det var en förutsättning, att han inte censurerade. Men det var otäckt att se den. Jag såg den för två veckor sen. Det var otäckt att se sig själv och det var otäckt att se mamma. Att förstå att hon bär på nånting som vi inte kan prata om. Hon är rädd både om mig och för mig. Ugg quilted boots Kan du förstå hennes oro? Nej… jo. Både ja och nej. Och det är ju det. 47-årige Ljungström påminner å ena sidan väldigt mycket om den 20-åring som slog igenom som sångare i Reeperbahn på 80-talet, å andra sidan går det inte att blunda för att han är märkt av ett hårt leverne.

Vi har inte kommit till Södertälje när han vill beställa öl i bistron. Mitt liv handlar om att uppfylla små enkla behov som inte gör nån annan människa illa. Det här låter extremt larvigt och pretentiöst, men jag är som gladast när jag är glad tillsammans med andra människor,Ugg quilted boots säger Olle Ljungström. Jag är trött på bilden av mig själv som den svåra poeten, det har blivit kletigt i håret. Men hur blev det så, har du inte hjälpt till själv att spä på den bilden? Absolut. Jag har varit pretentiös som en flugfångare. Man är dum i huvudet om man tror att det bara handlar om att göra musik, jag ville ha en image. Jag har varit nöjd med min image till viss mån, men den är inte sann. Vad är inte sant?