Ugg paljetter

I sitt ”Sommar i P1” reflekterar Magnus Uggla även över sin egen död. Efter att ha tagit del av hyllningarna efter bland annat Olle Ljungströms död oroar han sig över att hans begravning ska bli ett spektakel. Inte sedan jag skrev titeln till ”Varning på stan”-plattan har jag funderat över vad som kommer att sägas om mig den dagen jag drar in åren. Men i och med alla ”RIP”-are så har jag ändå fått en försmak om hur det kommer att bli, säger Uggla och fortsätter:Ugg paljetter Det är först när man är död som man blir odödlig.Han har sålt över tre miljoner skivor, kallat Ulf Lundell för ”Hötorgskonstnär” inne på en toalett på Café Opera och gått loss på en ryamatta med gräsklippare på fyllan under en vild efterfest.

Nu tar rockstjärnan Magnus Uggla, 60, över Carina Bergs ”Berg flyttar in” under ny programtitel: ”Uggla flyttar in”.Samtalen innan dealen med TV4 var klar blev många.Magnus vägrade att träffa kändisar, något kanalen till en början insisterade på.Ugg paljetter Jag har fått slåss för att inte behöva intervjua kändisar. De har kommit tillbaka och jag har sagt ”jag fattar att ni vill att jag ska göra kändisar, det är inget för mig, ta någon annan, jag är inte intresserad”.

Och de har kommit tillbaka och sagt ”kan vi inte göra så här och så här”.Ugg paljetter Jag sa ”antingen gör jag det så här, eller så skiter vi i det”. Till sist gick de med på att jag i stort sett får göra vad jag vill, säger han.Magnus fick alltså sin vilja fram. I premiärprogrammet bor han på en cirkus. Det är inte alls glamouröst, säger han.Därefter väntar bland annat besök på ett ålderdomshem, en militärförläggning, ett kloster och hemma hos kompisen från ”Så mycket bättre”, artisten Olle Ljungström. Olle faller lite utanför ramen för det här. Men han är ändå en spännande person man inte träffat på i det här sammanhanget överhuvudtaget, säger Magnus.Men Magnus, som dessutom är aktuell med singeln ”Min bättre hälft”, tror inte att det bara blir tv han kommer ägna sig åt i framöver.