Ugg outlet sydney

Jag har fortfarande svårt att roa mig. Det är precis det jag delar med de andra anhöriga jag träffat. Jag beskriver det som att jag levde som en huvudfoting: livet skulle lösas, inte levas. Det där blev till slut ett sätt att leva. Det lättsamma livet var ingenting för mig.Ugg outlet sydney Det är någonting som jag har övat på i många år, att ta mindre ansvar. Det handlar bland annat om att dra ner på allvaret i livet. Kanske låter det perverst, men att unna mig saker som att åka på en weekendresa utan att ta med mig jobbet och behöva prestera eller att kanske släppa loss en kväll och sitta upp länge utan att måsta göra något dagen därpå. Men jag har hela tiden något slags plikt, att jag måste göra någonting.

Ändå har jag på något sätt inte har tappat förmågan helt att leva, men jag tränar på livet fortfarande.Ugg outlet sydney Just nu känns det som att livet står runt hörnet. Jag känner mig som en tonåring. Äntligen får jag lov att vara barn, nu när jag fyllt 50! Tillsammans med två väldigt nära människor har jag bildat en grupp och vi kallar oss ”young and pissed” (unga och förbannade, reds anm). Kanske måste vi utvidga gruppen till fem personer, vi är tre just nu (skrattar stort, reds anm).

Jag tänker att det där allvaret påverkar ens nära relationer?Jo, det gör det. Det kan bli för allvarligt och det är klart att det påverkar. Men där har jag på ett sätt glädje av min klassbakgrund, för jag har vuxit upp med otroligt mycket skratt. Vi gjorde lycka av ingenting. Det är den härliga sidan – för det finns sådana också – av min bakgrund. Att det mitt i allt det här allvaret finns något slags förmåga till skratt är väldigt tydligt när jag träffar min bror, vi har så jäkla roligt ihop.Ugg outlet sydney Det är viktigt att säga att det brukar vara fantastiska människor som får beroendesjukdomar och när de inte är i missbruk så är de i regel fantastiska att vara med. Det är det som gör det extra sorgligt, när man inte får vara nära de här personerna.