Ugg örgü bot

Hon kände sig lite krasslig i stallet. Fem veckor senare vaknade hon upp på Akademiska sjukhuset i Uppsala.Händerna, underbenen och större delen av vänsterarmen var borta.Alexandra Andersson från Rasbo hade drabbats av en ovanlig meningo­kock­infektion.Sjukdomen gjorde att hennes kropp började dö – bit för bit.Läkarna tvingades amputera för att rädda hennes liv. När det värsta var över vägde den då 17-åriga Alexandra endast 38 kilo.Det är det värsta jag ­varit med om i hela mitt liv,Ugg örgü bot säger Årets förebild.

Vem som helst hade gett upp.Men Alexandra Andersson från Rasbo är tillbaka i sadeln. Det var den första drömmen som gick i uppfyllelse.Nästa är att få spela in sin egen version av Bob ­Marleys reggaelåt ”Red, red wine”.Att jag ska få göra det är en lycka som inte går att ­beskriva,Ugg örgü bot berättar en omtumlad Alexandra, som ­under gårdagens hjältegala hyllades med stående ovationer för sin sprudlande livsglädje.Som årets förebild kommer hon att få sång­träna tillsammans med ­artisten och körledaren Caroline af Ugglas.

Därefter är hon välkommen till Anders Bagges studio – för att spela in sin speciella låt.Jag skrev texten för två år sedan till en person som betyder väldigt mycket för mig, säger Alexandra ­Andersson.Nu ska jag öva rösten för det här. Ugg örgü bot Det ska bli så roligt att träffa Anders Bagge och besöka studion. Han ­verkar vara en sådan rolig och god ­person.Starka kvinnor ger starka åsikter. För den hetaste diskussionen på aftonbladet.se handlade inte om det var rätt bidrag som gick till final eller inte. Den handlade istället om programledaren Petra Mede och artisten Caroline af Ugglas. Och kommentarerna var blandade.”Emilia och Caroline af Ugglas var mycket starka ikväll.