Ugg on sale

Du berättar i ”April i Anhörigsverige” om ditt psykiska sammanbrott vid 43 års ålder.Ugg on sale ”Innan läkningen var Susanna Alakoski en person som alltid svarade i telefon på jobbet. Hon svarade på inkommande mejl direkt och utförde alla arbetsuppgifter. Med råge, genast! Rast uppfattade hon som stress och lunchen kastade hon i sig”, konstaterar du. Vad gjorde att det brast till slut?Min man och jag pratade om det ganska nyligen. Jag tror att det var bra att det brast och är glad för det.

Jag hade det här känslomässiga infernot inom mig och hade bara fungerat, fungerat och fungerat i väldigt många år.Ugg on sale Jag var över 40 när kraschen kom och hade liksom försökt att lösa och leva livet så gott jag förmådde, men när mamma dog kom känslolivet i kapp mig – och det gjorde det med en oerhörd fart och kraft. Min pappa dog fem år senare och vårt tredje barn föddes sjukt. Det blev en sak för mycket, jag kunde inte mer där och då. Jag tog helt slut, föll bara ihop, det gick inte längre.

Jag tror att det var sorgen som en tsunamifart, den vällde över mig. Jag hade aldrig gråtit eller haft tid att möta allt det där som jag varit med om. Att gråta visste jag knappt vad det var. De första 1,5 åren grät jag varje dag och den första månaden kunde gråtattackerna pågå i timmar,Ugg on sale det tog aldrig slut. Ska mitt liv vara så här nu, undrade jag. Efterhand blev gråtattackerna inte längre lika långa. Jag kunde komma på mig själv med att jag under dagen bara snyftat lite.