Ugg mini rea

Du uttalar dig ofta säkert om olika saker och uttrycker att du ogillar okunskap. Man skulle kunna uppfatta dig som elitist?Det kanske låter hycklande, men jag kan umgås med vem som helst så länge den har humor. Här i Göteborg är folk tack och lov trevliga och roliga.Ugg mini rea Engelsmän är roliga och det beror sannolikt på att de har äcklig mat och förfärlig barnuppfostran. När svenska föräldrar nu ska lägga allt till rätta för sina barn och då vi ska hålla på med utvecklingssamtal och värdegrunder befarar jag att vi inte kommer att ha någonting att skämta om. Då vill inte jag vara med längre, då tar jag dödshjälp direkt.

Jag märker när vi har fest att dagens unga vill sitta med oss gamlingar. Vi har det roligare.Det är därför jag skulle ha så svårt för att vara patientläkare. Om någon är väldigt sjuk passar det sig inte att gapskratta. Jag skulle aldrig kunna vara politiker heller och behöva tänka på att inte uppfattas som för gladlynt.Ugg mini reaJag tror att människan mår bäst när vi skämtar i vår grupp och har en annan grupp antagonister att raljera med.Du gick med på att kasta pappersflygplan när vi skulle fotografera och du blev riktigt biten på att träffa papperskorgen. Hur lekfull är du? Jag har aldrig varit lekfull, inte när jag var barn och inte när jag fick barn. Det har inte passat mig alls att leka.Du säger att du prokastinerar.

Hur yttrar sig det? De som fick IG-Nobelpriset senast visade ju att man hinner göra mer om man skjuter saker framför sig. Nackdelen är att man kan få dåligt samvete när man inte gör saker i rätt ordning.Jag tror inte att det är så bra med snabba kolhydrater, men jag lever inte som jag lär.Ugg mini rea Över huvud taget kan man inte påverka sin hälsa så mycket som folk tycks tro genom att leva på ett visst sätt. Det enda vi med säkerhet kan säga är att man ska undvika att röka eller att bli alltför överviktig och då talar vi om att väga typ 100 kilo. Det verkar till exempel spela mycket större roll vad du har för tänder än om du tränar.