Ugg loafers women

Nej, jag är som alla andra. Jag skrek som en stucken gris när jag födde barn. På den tiden fick man heller ingen vettig smärtlindring om man råkade komma in på helgen då det inte fanns någon narkosläkare i tjänst som kunde sätta en epidural.Du fick också instruktioner att undvika choklad, päron och jordgubbar under amningen?Ja, allt som var gott skulle man låta bli, annars skulle barnet bli prickigt eller få löst bajs. Men det brydde jag mig inte heller om.Ugg loafers women Jag tänker på diskussionerna om damp. Det finns så mycket ärftlighet kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och ändå spekuleras det kring mammornas vanor när de fick barn med damp.

Jag önskar att det krävdes lika bra vetenskaplig grund för råd från myndigheter som vid läkemedelstester.Ugg loafers women Fler barn dog av att de lades på mage på myndigheternas rekommendation än som skadades av neurosedyn. Men rådkatastrofen om att lägga på mage ledde inte till några konsekvenser för dem som kommit med felaktiga råd. Sådant brukar myndigheter försöka skyla över och lösa i efterhand genom att påstå att det ändå fyllde någon funktion, som i fallet med handsprit som köptes in för en miljard när vi var rädda för en svininfluensaepidemi. Handsprit biter bara på bakterier, inte på virus, och det fyller så vida man inte jobbar på sjukhus med sjuka patienter någon funktion att sprita händerna ett antal gånger om dagen.

En del jämför dig med Leif GW Persson. Ni är båda professorer som inte tycks särskilt måna om att behaga och ni vågar säga obekväma sanningar?Ugg loafers women Ja, det var någon på Twitter som påstod att GW och jag var lika. Jag är dock lite arg på honom sedan jag sett dokumentärerna om hans liv. Att han var en sådan antagonist mot sin mamma har jag svårt att förstå. Hon var säkert en ganska begåvad kvinna med mycket energi och så stängdes hon in i sin lägenhet. Att GW uppvisar en sådan extrem avsky mot henne när han ändå är så väldigt vuxen i dag har jag svårt att förstå. I vår ålder borde man kunna ta ett steg tillbaka och fundera över varför mamman blev som hon blev. Jan Myrdal har uttryckt sig lika hätskt om sin mamma och Alva Myrdal har betytt enormt mycket för jämställdheten. Utan henne hade vi varken haft mödravårdscentraler eller barnbidrag.