Ugg grandle

Roomster är i sig en vettig biltyp från Skoda. Men den ser ut som att två olika designavdelningar fått var sin del av bilen – och sen sattes alltihop. Det märkliga när det gäller Roomster är att ingen styrt upp detta och snabbt, snabbt genomfört en rejäl ansiktslyftning.Ugg grandle Jag ser fram emot nästa generation Roomster – eller att Skoda lägger ner modellen helt.Honda är lyckats bygga en bil som är ful både på ut- och insidan. Den fungerar varken som femdörrars eller kombi – ytterligaren en prestation av designavdelningen. Civic har också varit ful i flera generationer, men ändå säljer bilen hyggligt bra.

Egentligen tycker jag inte att Porsche Cayenne är ful – inte alls.Ugg grandle Men den får vara med på den här listan eftersom den blivit fulare med åren. Jag tycker att den bakre halvan inte alls ser bra ut och att Porsche också förstört motorhuven. Istället för stilren har Porsches designer krånglat till linjerna för mycket.Efter succén med Fiat 500 har vi stora förväntningar på Fiats designavdelning. Men tyvärr så finns det flera modeller i programmet som inte ser speciellt bra ut. Jag valde ut Sedici på den här listan eftersom det är en bil som egentligen fungerar bra men där utseendet sänker totalbetyget mycket.

Audi lyckades bra med R8 men Peugeot misslyckas, tycker jag, med lilla RCZ.Ugg grandle Jag har överlag problem med små sportbilar som vill ge sken av att vara något mer än de är. Varje gång jag ser en RCZ eller en Audi TT så vill jag gärna knacka på och fråga hur bilköparen tänkte. Varför köper någon en sån här bil?Ni minns kanske den gamla retrotrenden med Mini och Chryslers vidriga PT Cruiser. Jag plockar in Beetle i samma genre. Där Fiat 500 gjorde alla rätt har VW gjort så mycket fel. Personligheten från gamla Bubblan är helt borta. Vi har fått en förväxt småbil. Gör om – gör rätt.