Ugg grå låga

Vi har i dag en lagstiftning mot landsförrädare, den som hjälper fienden med just krigsfolk,Ugg grå låga egendom eller andra tjänster kan straffas från minimum fyra års fängelse till livstid, ett problem är däremot att lagen enbart gäller i ”krigstid”.Då konfliktmönstren ändrats från världskrigens tid är det orimligt att detta brott använder sig av en sådan digital syn på konflikter. Detta bör ses över.Svenska trupper finns i Kurdistan för att organisera och hjälpa motståndet mot IS, de begår krigshandlingar mot våra allierade inom EU, de hotar oss med våld och förstörelse om vi inte underkastar oss dem – samtidigt är det enda vi har klubbat hittills i våra folkvalda församlingar, som det rödgrönarosa Stockholm stad, snabbspår till bostäder och arbete i kommunal försorg.

Vi kommer alltså infinna oss i en situation där flyktingar som flyr IS kommer vara förpassade till arbetslöshet och fyra-handsboenden, medan förövarna kommer få en gräddfil till bostäder och arbete. I ett läge där tusentals människor kommer till Sverige flyendes från IS terror kommer de i välfärden mötas av sina förövare som nyligen blivit anställda av välmenande politiker. Sverige håller på att bli för jihadister det Argentina var för nazisterna efter andra världskriget.Ugg grå låga De jihadister som ansluter sig till IS är landsförrädare, det enda som håller dem ifrån att fällas är en ren teknikalitet – det är där det politiska fokuset bör läggas, inte på att erbjuda mördare en bekväm vistelse i Sverige.

Det senaste numret av Vecko-Revyn, som kommer i morgon, har ett stort miljöspecial. På omslaget poserar Petra ”September” Marklund spritt språngande naken, skyld av endast en jordglob. De frågade om jag ville vara med, och det ville jag absolut. Jag tyckte att det var för en bra grej, säger hon.Jag är asstolt över att jag gjorde det och utmanade mig själv. Men för mig är det väldigt viktigt att göra exakt det som känns rätt för mig, säger Petra, Ugg grå låga som ser sig själv som miljömedveten och gärna är en bra förebild.Sångerskan September poserar naken i Vecko-Revyns miljönummer. Foto: Vecko-Revyns miljönummer. För hon ställer inte upp naken i vilket sammanhang som helst. Nyligen tackade hon nej till en förfrågan om att posera naken i Playboy, med ett rejält saltat arvode som tack.