Ugg göteborg

Eftersom skriftväxlingen i DN avslutas med svaret från Hynek Pallas känner hon att han därmed får sista ordet. Detta gör henne särskilt upprörd eftersom hon också anser sig felciterad.De har med flit lagt saker i min mun som jag inte sagt för att få mig att framstå som rasistisk eller galen. Det är väldigt fräckt och fult hanterat, säger hon.Katerina Janouch tillägger:Jag har blivit extremt illa behandlad och det är därför jag kräver att Wolodarski ska avgå.Ugg göteborg På torsdagen lämnade Adam Tensta TV4 Nyhetsmorgon i protest mot att programmat tidigare bjudit in youtubeprofilen Louise Andersson Bodin som anklagas för rasistiska uttalanden. Dagen innan publicerades en debattartikel han skrivit i Aftonbladet.

Efter händelsen har TV4 dels hävdat att youtubeprofilen Bodin inte behöver bannlysas från medverkan i kanal och sedan ändå valt att stänga av henne från ett program hon skulle deltagit i.Nu skriver Adam Tensta i ett inlägg på Facebook att det är lätt att glömma kärnan i problemet.Ugg göteborg Han skriver:”TV4 spelar ett fult spel och skiftar fokus från deras egna ansvar när dom sparkar Louise Andersson Bodin från kommande seriesatsning.”Han skriver att han tydligt vet vart han vill att debatten leder:”Min ambition är tydlig. Jag vill att färre personer marginaliseras och hålls utanför.”Och han ger en känga till alla som spridit hat och hot, oavsett till vem.”Och till er ryggradslösa individer och grupper som skickar hot i både min och Louise Andersson Bodins riktning. Ni är riktigt, riktigt låga.”

Vi blir oroliga när vi i media hör beskrivningar av att visstidsanställning är något fult och att facket vill ta bort denna möjlighet för oss arbetsgivare. De som vill ta bort visstidsanställning förstår inte att vår bransch måste ha möjlighet att anpassa bemanningen till när vi har gäster. Ibland har vi stora bokningar och ibland har vi små.Vår försäljning genereras när det kommer gäster. Under lönehelger har vi många gånger fler gäster än under en vanlig tisdag.Ugg göteborg När gästerna kommer vill de inte stå i kö eller vänta på maten – de kräver service. Service kräver personal.Det är inte som i industrin där man kan investera i en maskin. Producera och därefter lagra det som inte säljs omgående. Vi måste ha möjligheten att kunna anpassa antalet personal till när vi har försäljning – annars går vi back.