Ugg fårskinn

Med över 515 000 unika besökare i veckan har Paulina lyckats profilera sig starkt i den stormiga bloggvärlden – allt genom en väldigt enkel taktik.Mitt mål med bloggen har från början varit att vara ärlig. Jag har skrivit exakt vad jag tycker – hur korkat det än låter. Man kommer längre på att vara ärlig, och det märks direkt om man är personlig, eller om man gör som exempelvis Kissie har valt att göra, säger hon till Nyheter24.Är det stor skillnad mellan Paulina och Paow? Nej,Ugg fårskinn egentligen inte. Skillnaden kan vara att Paow är smartare än Paulina. Jag tänker efter väldigt mycket innan jag skriver något i bloggen.

Vad tycker dina föräldrar om att du bloggar?Mina föräldrar tyckte att det var kul när jag började bli stor,Ugg fårskinn och jag har fått väldigt mycket hjälp av dem – speciellt av min pappa. Han är den i familjen som hjälper till att sköta bloggen och allt runt omkring. Han agerar manager åt mig.Gällande bloggens innehåll så är mina föräldrar relativt fördomsfria, men om jag lägger upp ett inlägg med erotik till exempel, så ber de mig ta bort det eller så går de in och fixar till det själva, säger Paulina till Nyheter24.”Jag har blivit kaxigare”

Trots två tidigare bloggar – ”So blond” och ”Sweet and saour” – i bagaget, så var det i maj 2009 som framgångarna började.Människor kom plötsligt fram och ville bli fotograferade med den unga bloggerskan, och förändringen av bloggen och Paulina själv har sedan dess varit stor.Ugg fårskinn Den stora skillanden med bloggen från då och nu är att jag har vågat vara mig själv mer och mer i mina inlägg.Personligt sett så har bloggen varit både bra och dålig för mig. Samtidigt som den har utvecklat mig, så har den också bidragit till att jag är kaxigare än jag borde vara. Det kan jag erkänna själv, säger Paulina till Nyheter24.