Ugg espadrilles

Fick bita mig i kinden för att inte tjoa av fröjd där inne i provhytten när byxorna satt som skräddade! Det är en helt obeskrivlig lyckokänsla att få vara alldeles normal! Detta är även ett kvitto på att min kropp krymper även om vågen inte vill erkänna att det faktisk är så!Lilla kvarten som jag bett om dispens för hos kollegorna blev till 45 minuter så jag fick stanna till vid konditoriet o köpa med fikabröd som muta och ursäkt. Ingen hade saknat mig, men de sockrade vaniljbullarna var mycket uppskattade. Köpte ingen till mig själv! Rusade ut igen på lunchen och fyndade en görsnygg midjekort jeansjacka med lite nitar. Nu blir jag en fin höstpingla! Tog inte tid med riktig lunch eftersom Halva reaprispremiär i flera av stadens affärer gör mig lite stressad *ler*. Greppade en LITEN kalkonkebab med rågpita och limesås på språnget. Oh, va gott! Tror inte den var så farlig i antal kalorier, mest rågbröd o sallad tyckte jag.

Svettigt värre med alla klädkassar och träningsväska att kånka hem i sommarvärmen. Tänkte mycket elaka tankar om alla cykeltjuvar! Kusinen bjöd på kvällsfika i Gubbens Trädgård och jag firade min nya klädstorlek (38:an!) med en apelsinsorbet. På kvällen slog jag på stort och bjöd på vegetarisk pizza. Jag är faktisk en habil fena på hembakat pizza : ) Motionsfri lördag!Skönt att vakna,sträcka på sig och bara ligga kvar i sängen och kuckelura lite. Vinkade av kusinen som körde hem mot Norge med reafynd, stegräknare, pilatesboll, psylliumfrö och en god portion gryngrötsfrukost i magen. Kul att jag kanske har inspirerat henne att komma igång med motion och nya frukostvanor! Råkade få syn på Intersports REA annons i morgontidningen så jag skuttade iväg och införskaffade ett snyggt knallrött vind och regnsäkert träningsställ att möta hösten i! Stod med ett par joggingskor under armen också, men efter en snabb kalkyl i kassakön kom jag fram till att jag redan har sju par hemma.

Pjucksen fick därför stanna kvar i affären, så bevisligen finns en gnutta bondvett kvar i min shoppingcirkus! Fast av någon konstig anledning kom jag hem med en kasse full med kläder från Joy också. Tänk att jag nästan missat deras halva reapris-fest. Tur jag fick öga på skylten!Sambon köper inte mitt resonemang om hur mycket pengar jag sparar på mina reafynd. Han har inget köpt och anser sig ha sparat mest. Konstigt. Rekognoserade även i stadens cykelaffärer och konstaterar ilsket att cykeltjuven kommer att kosta mig några tusenlappar. Får beslutsångest om jag ska ha en rejäl cykel eller bara en att rulla mellan hem och jobb på. Måste fundera på saken.