Ugg e shop

Jag tycker att det är ascoolt om det kan få finnas olika världar att röra sig i. Och jag tror att folk kan respektera att jag inte gör vad som helst bara för att synas. Jag gillar själv sådana artister mer. Men jag tror inte att Kent, Ulf Lundell eller Thåström gästat allsången,Ugg e shop så det finns några kvar.Kanske att jag är väldigt stark och kaxig. Många säger att jag har starka åsikter och jag kan uppfattas som ganska hård. Det är jag verkligen inte, som människa.Hur modern och riksspelmannen Åsa Jinders musikerliv påverkat henne:Hennes inställning till livet har nog påverkat mig väldigt mycket på ett positivt sätt. Hon har gett mig mycket frihet under hela min uppväxt, och sett till att jag vågar prova göra det jag vill göra. Hon har stöttat mig även när jag gått krångliga vägar mot mina mål, vilket säkert hade drivit en del föräldrar till vansinne. Men musiker förstår varandra.

Näthatet efter hennes medverkan i ”Breaking News”:Det var väldigt kort varsel. Jag kommer ut, bjuder på mig själv och är lite full för jag har varit på en grej innan där vi drack vin. Det är väl ingen big deal tänkte jag, haha. Men jo det var det tydligen, när vi lever i det här samhället som tydligen inte accepterar mig som jag är. Jag blev ganska chockad på morgonen när jag fick se vad en del skrivit. Det är inte så roligt att bli måltavla för en massa idioter.Scenskräck:Jag kan fortfarande tycka att det är oerhört jobbigt att gå ut på scen ibland. När man inte är en sång- och dansperson i grunden så är det lite som att lära sig cykla. Jag känner inte att jag hanterar det riktigt bra än,Ugg e shop men jag försöker hela tiden lära mig att bli bättre på det.

Jag försöker fokusera på hur fett det är när jag gjort det. Det är lite som folk som hoppar fallskärm. Det är kul.Ugg e shop Men det är livsfarligt.Att skriva på svenska:Det är jättesvårt att inte bli en klyschig tönt. Jag försöker skriva rakt inifrån och ut och inte påverkas av hur jag låter. För man låter ju som en idiot vad man än sjunger på svenska. Men det är det som är roligt också, att det blir väldigt fult, liksom. Men i kontext, med musik, kan man bli väldigt mottaglig för innehållet.”Krunegård och Jinder på turné” på SVT:Det var märkligt, ovant, skämmigt och kul på samma gång att vara med. Jag tycker att Agnes-Lo Åkerlind och Henrik Burman gjort ett fantastiskt jobb med att lyfta fram en hierarki i musikbranschen som ingen verkar bry sig om. Sen kanske Markus fick en roll i serien som han inte var helt nöjd med.