Ugg discount

Det funkar inte alls med mitt knä så nu började det gnälla igen.Svårt att hitta en bekväm sovställning för att knäet skulle vara nöjd så i morse vaknade jag helt paj i ryggen! Ha, ha, ha, sicken skral kärring jag är!Kravlar mig i alla fall ur sängen vi 06:00 och kokar min gröt med psyllium, linfrö, russin och hallon. Även idag äter jag två kokta äggvitor som sambon kokat åt mig. Jag tycker inte de smakar gott. Det är skillnad på ägg och ägg. Dessa är små och smakar hönfis! s motionsexpert, Shirin, har tidigare tipsat mig om att jag äter för lite protein med tanke på hur mycket jag tränar, och kokta äggvitor var hennes enkla tips för att få sväng på detta.Äggulan får sambon ta sig av, den sitter perfekt på hans sillmacka!Men givetvis försöker jag få i mig protein via andra livsmedel också!Imorse ville sambon vara snäll och justera sadeln på cykeln han lånar ut, men det gick åt helsikes med hela skruven så jag får fortsätta sitta uppe bland molnen och försöka pedala mig fram.

Klockade in på slim&tone kl. 06:50 och kunde köra mitt pass med god tid för stretch och eftersvallningar! Min kollega, som är lite sommarbonde, kom med en ny leverans med pinfärsk sallad och brytbönor. Nu kan jag frossa.Saknade inspiration för hemlagad lunchlåda så det fick bli Dafgårds Dillkött idag. En av mina favoriter i deras ”kök”. Lullade en sväng på stan och lyckades styra undan klädbutikerna, men åkte på ett par vita slip-in skor på rean! Jag har faktisk inga vita skor sedan tidigare så det var väl behövligt?Dagens roligaste händelse är helt klart att jag bokat in oss på en charterresa nästa vecka.Sambon och jag skall åka till Menorca den 12 augusti!Där har vi aldrig varit så det skall bli spännande, och jag försöker att inte tänka på hur olidligt varmt det kommer att vara?

Utmaningen blir ju all den läckra maten! Uh jäda mig – dräglar vid blotta tanken.Det blir till att packa ner träningskläder! Fast i den värmen kan man väl trimma näck!Drattade dit på en mörk chokladruta och 1 dl Carte d’or Light till eftermiddagsfika.Det gör väl inget egentligen, eftersom det ryms i min kalorikvot.Bara lite förargligt att jag inte kan låta bli! Men det kanske inte har någon betydelse för om jag minskar i vikt eller inte. Jag blir inte klok på just detta.Jag känner att jag blir snällare och på bättre humör om jag tar litelite av något till kaffet. Om jag är duktig och avstår så känner jag mig rastlös och lite småfrustrerad. Tänker liksom hela tiden på att jag inte får äta – och hjärnan hackar i samma spår i flera timmar om hur gott det skulle vara med en liten sötbit. Att det ska vara så svårt!?