Ugg dam

jag en väninna i djupaste Kolmårdenskogen för en trevlig tjejkväll. Hon bjöd på en soppa, som jag trots att jag frågat namnet upprepade gånger inte kan komma ihåg vad heter. Enkel asiatisk soppa kokt på kyckling, ingefära och vitlök serverad med kokt ris och hackat grönt. Mycket välsmakande och smal! Jag ansvarade för efterrätten som bestod av färsk fruktsallad med sås av hallon och blåbär, light vaniljglass och hackat mörk choklad.Inte ofta jag utsätter mig för att gå bort på besök då det oftast innebär frestelser, men nu klarade jag galant av visiten med ett modest kaloriintag och känner mig mycket tillfreds.Nu närmar sig klockan midnatt och det är hög tid för skönhetssömn och vila inför fredagens morgonpass.

se när vi hörs härnäst! På lördag flyger jag iväg mot Menorca och skall gotta mig på denna pärla i Medelhavet under hela nästa vecka. Det skall bli så skönt med lite semester nu. Att bara vara!All motion skall vara lustbetonad har jag lovat mig själv, och er VK-kompisar! Förhoppningsvis hittar jag en dator som jag kan knota ner lite små trevliga rapporter att skicka hem till er.Om inte, så får ni vila från mig ett litet tag!Lovar att jag åtminstone skall köra lite Lopezknip på beachen, och förhoppningsvis lite välkyld vitt vin och skaldjur på kvällen. Allting i måttliga mängder? Hasta la vista!min kropp försöker kommunicera till mig. Knä som strular, rygg som värker, lår som stretar emot, och imorse så kunde jag knappt röra huvudet för nacken värker och jag kan knappt lyfta armarna för att få på mig tröjan. Är det en kropp i förfall eller är det en signal om att motionera lite mera lagom kan vara helt perfekt?

Som tur är så värker inte alla kroppsdelarna samtidigt utan det flyttar runt lite efter eget tycke och utan någon naturlig förklaring. Sambon får smörja min nacke med voltaren innan jag kravlar mig ur sängen.Kikar med ett öga på russinet i badrumsspegeln och frågar mig själv vad jag håller på med. Men medan jag rör ihop gröten och rullar lite försiktigt på huvudet så ger stelheten med sig lite.Jag kände av nacken redan igår så det är inte att jag legat fel. Kanske är det helt enkelt idealiskt med en semestervecka just nu. Vore det inte för att jag hade en tid bokat med instruktör på slim&tone kl.07 skulle jag ha skippat motionen idag. Men nu är jag väldigt nyfiken på mina resultat så jag och prussiluskan trampar iväg. Och som en skänk från ovan fick jag idag en liten belöning!