Ugg dakota sale

Jag kunde även ”springa” med höga knälyft på sviktplattan vilket kanske betyder att jag även skulle klara av att småjogga ute? Fast jag skall inte utmana mina knorrande knän än så länge. Kanske när jag närmar mig 65kg, och då gissar jag att det först blir nästa år…Roligt att det finns en kropp med lite stuns i som gradvis tittar fram efter att i så många år varit innespärrad i ett fetthölje.Lite extra festlig lunch tillsammans med sambon på thaibuffé. Idag tog jag faktisk om lite. Inte alls något VK praktexemplar alltså, men de wokade nudlarna var oemotståndliga. Såg till att lägga på extra chilisås som jag vet sätter fart på magen. Förhoppningsvis hann inte kalorierna fastna för det blev bråttom till toan efteråt *fniss*. Rena raketbränslet den där chilisåsen!Inget organiserat fredagsfika på jobbet, så jag försåg mig med min egen Carte d’or light som jag har i jobbets frys. Den är helt ok, men jag skall byta ut den mot Vitalinea vaniljyoghurt när jag ätit slut på lightglassen. Den är jättesmarrig och funkar nästan som en dessert. Med lite bär eller äppelbitar på toppen i blir den kalas!

Med tanke på den väl tilltagna lunchen så blev det ett enklare kvällsmål: havreknäcke med leverpastej & saltgurka, en fazerråg med kokt ägg och tomat till en god kopp te. Och i ärlighetens namn skall sägas att jag strax innan sängdax var i frysen och nallade 2 mastskedar hallonsorbet.Den pockade på hela kvällen och jag blev till slut tvungen att ta ett par skedar för att få fred i sinnet och tyst i frysen?Lördag hade jag bestämt skulle bli en vilodag vilket var tur eftersom jag vaknade med en rygg som val helkass! Möjligen är jag lite övermodig i stretchmaskinen på slim&tone. Det är så himla skönt att ta ut övningarna efter gympapasset, men jag tror jag får ta det lite piano framöver. Jag klev inte ur sängen för än vid niotiden och njöt av min gryngröt i morgonsolen på balkongen. Solen värmde skönt på den ömmande ryggen. Sedan åkte sambon och jag och tittade på en lägenhet vi fått erbjudande om att hyra i en mycket trevlig del av vår stad, men tyvärr så saknade lägenheten balkong.

Vi försöker hitta ett billigare och lite mindre boende, men jag är så kräsen så det har visat sig bli svårt. Jag måste ha stora rum (i en mindre lägenhet?!), det måste vara balkong och det skall vara trevliga grannar och lägenheten skall ligga centralt utan trafik utanför. Min sambo tycker inte jag anstränger mig i sökandet och det kan möjligen vara en smula sanning i det eftersom jag stormtrivs i den lägenhet vi har idag.Nu blev det iallafall inte lördagens objekt aktuellt eftersom vi åtminstone är överens om att balkong är ett måste. Vi tillbringade ett par timmar med fikastund i Gubbens Trädgård med kaffe och glass i sensommarsolen. Knorrande magar påminde oss om att det gått flera timmar sedan frukost så vi åkte hem för att äta en lättare lunch. Sambon fixade sin silltallrik med kokt potatis och jag åt en avokado med naturell yoghurt och jätteräkor, samt havreknäcke med skivad potatis. Den planerade pizzakvällen fick vi sedan ställa in eftersom lunchen blev som en hel middag. Istället blev det kaffe med äppelgömma i tv-soffan under kvällen.