Ugg classic mini black

Det var fruktansvärt hala golv. Man fick gå med försiktiga myrsteg för att kunna gå överhuvudtaget, säger Magdalena Bergman som var där med sina två barn Ivar och Elric.Hennes yngsta son Ivar halkade flera gånger och till slut ramlade han så lila att han hamnade med armen under en dörr.Han var så ledsen så vi fick åka hem, säger Magdalena Bergman.Och i den stilen fortsätter berättelserna.Tvååringen fick jag bära eller hålla i tillslut för han druttade omkull hela tiden. En gång slog han i bakhuvudet, säger en annan besökare som var där med sina två barn.Det måste åtgärdas för någon kommer att göra sig fruktansvärt illa där, fortsätter hon.

Munktellbadet har startat en internutredning angående golvet. De har kontaktat byggentreprenören som rekommenderade golvet för att kontrollera att de verkligen fick det golv som beställdes. De har även provat att byta ut rengörningsmedlet de tvättar golven med och byta borstar i deras maskin de använder för att skrubba golven.Ännu har de inte märkt något resultat och de planerar inte att införa några andra tillfälliga åtgärder för att hindra att folk halkar. På dörren som leder ut till simhallen har de satt upp en stor skylt som varnar för hala golv. Badhuset rekommenderar också sina gäster som frågar om golvet att ha badskor på sig och säljer skor i sin butik.

Visst man kan ta med badskor, men vi betalar ju inträde för att gå in och då ska vi väl inte behöva köpa skor i butiken. Det ska vara säkert från start, säger besökaren Sandra Askenvall som också badat med barn som ramlat och som inte kände sig säker under besöket. Många äldre badar ju i motionsbadet och de är mycket skörare. Om de halkar kan det gå riktigt illa, säger Sandra Askenvall.Även personalen på badet har reagerat på golven som blir hala när det kommer vatten på dem – vilket de ju ofta blir i ett badhus. Personalen går inte utan badskor och hoppas på att en förändring kommer snart, berättar några av dem. Personalen tyckte bara det var bra när jag påtalade problemet. De sa att de har tagit upp det flera gånger. Det är ett känt problem för de som jobbar på plats, säger Elina Andersson.