Ugg bailey button

Nästan ett träningspass att bara bogsera kroppen ur sängen på fredagsmorgonen. Vilken träningsvärk jag fick två dagar efter boxningen! Klev upp tidigt eftersom sambon nappat på mitt förslag att åka till Norge på en blixtvisit över helgen och överraska alla.Ugg bailey button Jag har ju blivit faster till en ny pojke, min bror fyller år på lördagen och min pappa med fru återvänder till Thailand på måndag så det fanns många skäl att ta turen. När jag fick höra att mamma bjudit in alla till kaffe under lördagen fick jag en grym hemlängtan! Då är det skönt att avståndet inte är mer än dryga sju timmar i bilen. Lite småstressad kände jag mig på morgonkulan, över allt jag skulle hinna fixa innan vi skulle sticka iväg, strax efter att jag slutat jobba.

Ingen tid för lunch utan jag sörplade i mig en ”varma koppen” med tomatsoppa och ett knäcke innan jag, med magen kittlande av fjärilar, ilade iväg till mitt inbokade läkarbesök. Nu gällde det att övertyga min läkare om att mina bröst är till besvär och orsak till alla års huvudvärk och ryggont.Jag har tagit upp frågan någon gång tidigare men snabbt fått veta att som kraftigt överviktig ska man inte lägga sig under kniven. Lite pirrigt inför besöket, men riktigt skojigt att se hans min när han fick se mig 33 kilo lättare än vid senaste besök!Ugg bailey button Läkaren var uppriktigt intresserad att höra hur jag lyckats med viktminskningen. Han tog sig mycket god tid och jag fick till slut fråga om han inte skulle göra någon undersökning av boobisarna. Det behövdes inte, utan han tog några vana grepp om nacke, rygg och axlar och konstaterade att spänningar och värk säkerligen kom från den tunga bysten. Det finns ju att läsa i mina journaler om huvudvärk, domnande fingrar etc., så han skrev en remiss för vidare undersökning vid US i Linköping. Äntligen!

Kanske bidrog det lite att jag ojade mig högljudd vid minsta nyp i muskulaturen? Jag nämnde inget om att jag nyss gått en boxningsmatch med sambon och därför var helt sönderbruten av träningsvärk… *fniss*Lite nervpirrande nu i väntan på beslut,Ugg bailey button vad expertisen säger, och slutligen om landstinget tycker jag kvalar in för en operation. Håller tummar och tår stenhårt!Stressade omkring på stan under en halvtimme för att hitta en present till nya fasterbarnet samt även något till storasyskonen. Svårt att bara ge till en, så det blir alltid något till alla vid alla födelsedagar etc. Det blev en Elsa Beskows barnservice till minsten, men total idétorka i övrigt, så utöver lite skrivsaker tog jag genvägen via godispåsen. Inte optimalt, men den är i alla fall jättepopulär.