Ugg äkta

Även om det går segt med vikten nu så måste jag känna mig tillfreds med vad jag åstadkommit såhär långt. Speglade mig lite i smyg när jag stegade förbi de stora fönstren vid Palace och ser en glad tjej med bra hållning, någotsånär normalstor kropp, som ser ut att trivas med tillvaron.Det är jag, och det är jag mycket stolt över!Ugg äkta Det tar tid att förlika sig med ett nytt utseende även om det är enbart positivt. Jag håller tummar&tår (som vi gör på VK) för alla som kämpar med motivationen och befinner sig i början på sin viktresa. Orka kämpa vidare för belöningen och glädjen med en friskare kropp är värd all möda!Lunchen blev fullkornspaj med sallad, förutom att jag som mellanmål ätit både mango och äpple.

Till eftermiddagsfikat åt jag blomkålsbuketter? Faktisk så misslyckat att jag tog en ny mugg kaffe och knaprade WW-kex istället, vilket var klart mycket bättre! Men 70%chokladen har jag inte rört. Avrundade dagen med ett riktigt smarrigt kvällsmål: en mosad avokado, 1 dl keso, lite hackat rödlök, citron, salt, peppar och chilikrydda.Ugg äkta Klickade röran på finncrisp och det är konstigt att något så syndigt gott kan vara så nyttigt!Blev lite tagen av kvällens TV3 program ”Du är vad du äter”. När jag började min viktresa vägde jag 10 kilo mer än Ewa i programmet! Jag fattar inte hur det fick bli så illa! Tänk att jag har burit omkring på dryga fyra stycken av de 7 kilos fat med späck som visades upp. Usch!

Inte ofta man torkar tårar när man tittar på dessa program, men detta träffade mig mitt i hjärtat.Ugg äkta Jag är så himla glad över att jag hittat tillbaka till ett sundare liv. Nu är det bara 9 kilo kvar?Sambon väcker mig kl 06.30 och frågar om jag vill ha mina fötter smorda!Ingen dum start på dagen. Åtta timmars söm och jag känner mig utvilad och glad. Kokar min gröt, packar träningsväskan inför kvällens boxningsmatch och njuter en riktig mjuk start på dagen innan jag trampar iväg till jobbet.Kollegorna hostar, nyser och snyter sig, men jag känner mig riktig piggelin!