Ugg ähnliche boots

Var annars lite nervoes over att den norska ruttenfisken i baggaget skulle vaecka misstanke.Kaos och myller av maennsiskor paa utsidan saa jag hittade inte min vaelkomstkommite, men tack vare tekniklaiteter som mobiler var det snart fixat.Ugg ähnliche boots Taenkte sova de tre timmarna i taxibilen mot Hua Hin, men vi var saa himmla naera en alvarlig olycka strax utanfoer Bangkok att mitt adrenalin floeg i biltaket. En annan taxi forsoekte koera oever en pickup i filen bredvid vilket slutate i ett regn av glas, splitter och ond braa doed. Tackar hoegre makter foer att jag hade en mycket vaken o allert taxidriver som insaag vad som skulle haenda och styrde oss genom infernot. Jag fick ta mig en Bixitkex foer att lugna magen efetraat! Visste vael att den skulle komma till nytta en dag. Ankom Hua Hin strax innan 11.00 och jag kaende mig lite utanfoer min egen kropp av troetthet.

Vilade en liten timme innan vi aakte till det nyoppnade enorma shoppingcentret foer en lunch. Valde salladsbuffe foer en mjukstart paa semestern. En absolut favoritaffar, Boots Drugstore, var det forsta jag sprang paa, och fyllde korgen med spaennade haar och kroppsvaardsprodukter. Jag har att goera i flera dagar med att gaa igenom denna shoppingmallen! Far lite lycklig stapals av sa manga fina affarer. Till min lattnad sag jag flera potensiella presenter till de dar hemma sa jag slipper springa paa kokheta marknader att soka efter dessa. Flera bra cafeer och vi satte oss ner och njoet av varsin kaffe. Sambon och pappa delade paa en superlyxig glass,Ugg ähnliche boots men jag nojda mig med ett smakprov. Enligt tradition besoker vi alltid vannerna pa Elephant Massage

pa ankomstdagen. En timmes fotmassage aer sa naera himmelriket man kan komma utan vingar paa ryggen, och restroetta, svullna ben blir strax piggare. Efter behandlingen orkade jag aeven med en pytteliten visit paa nattmarknaden. Gjorde mitt forsta riktiga prutfynd.Ugg ähnliche boots En knallroed Puma traeningsvaeska i aekta plastikskinn foer 90sek.Ingen ropar ”kingkongsize!” efter mig numera, och jag provade tillochmed ett par Viktoria Beckhamjeans 34tum medan en kille holl upp ett skynke. Foer stora!! Det var ju rena tiopoengaren! Ville inte prova mindre dock eftersom jag forstad att laaren skulle se ut som en falu i prinskorvskinn daa. Jag maaste ha en konstig proportion mellan midja och laar. Eller sa er du fru Beckham som inte har samma former som en annan…