är Ugg stora i storleken

Lite efter schemat på sovrutinen, men kommer att sussa på min kudde innan kl. 23:00.Jag tycks vara omättlig även på sömn nu förtiden.Så duktig att jag till och med stressade för att hinna ha huvudet på kudden innan 22:00 som jag lovat sambon.är Ugg stora i storleken Fick prioritera bort kvällskaffet för att hinna lägga mig typ…Slocknade som en klubbad säl och vaknar efter 7.5 timme som et vrak! Sambon fick ta tag i armarna och dra mig ur sängen för morgonens stavpromenad! En riktig skön morgonpromenad när vi väl kom utkl. 05:50. Solen inte riktigt uppe ännu (det går mot mörkare tider!), men när den väl bröt igenom

uppenbarade sig en jättevacker dubbel regnbåge framför oss. Lite magisk. Betyder nog att jag ska gå ner i vikt nu (vad annars?) Den fina regnbågen fick mig att tänka på vad jag drömde i natt. Om någon är bra på att tyda drömmar kommer här en utmaning.är Ugg stora i storleken Min bästa barndomskompis, som dog av en hjärntumör för 10 år sedan, kom till mig och klippte av mig mitt hår i natt! Då blev jag så ledsen så jag ville vara elak tillbaka även om hon var död. Så jag kallade henne Nina ( hon het Randi) och slog till henne med min boxhandske. Betyder detta också att jag kommer gå ner i vikt?Jag joggade alla fem våningar upp till lägenheten och det betyder definitivt att jag kommer tappa hekto!

Men mina ben var blytunga! Packade inte med träningskläder idag. Ska inte gå till slim&tone med blytung kropp.är Ugg stora i storleken 4,5 km stavpromenad får vara lagom med motion idag. Knorrade till frukostgröten med att byta ut några hallon mot 1 msk hemlagad äpplemos som mamma skickat med från Norge. VK-anpassat med mindre socker minsann! Frukosten smakade, med lite yvig och fri fantasi ,som rena söndagsdesserten!Lunchade med en kompis på favoriten Paus salladsbar. Det får räknas som dagens huvudmål!Kyckling, krabba, kronärtskocka, fetaost fyllda chili, nudlar och lite annat gojs. Kunde inte äta upp portionen! Ringde direkt hem till sambon och talade om att det endast serveras fullkornsskorpor till kvällen och om han är sugen på glass får han passa på innan jag kliver innanför dörren!Lika bra att tala om det medan jag är mätt i magen för det finns en möjlighet att jag glömmer bort innan kvällen annars…