äkta Ugg australia

Caroline af Ugglas växte upp i Bromma i början på 1970-talet innan familjen flyttade Djursholm. Som många andra barn behövde hon aldrig tjata eller drömma om att få en hund. Carolines mamma och pappa och hennes mormor och morfar hade alla hund. Och farmor hade kennel.äkta Ugg australia Mamma och pappa hade även hästar. Så jag blev tidigt svag för djur, det har jag ärvt efter min farmor. Jag är väldigt lik henne på det området, säger Caroline af Ugglas.Caroline af Ugglas har både häst och hundHon bor i dag med sin familj på en gård utanför Kungsängen, några mil nordväst om Stockholm. Här finns både en häst och hunden Niva.Det stora intresset för djur lever vidare.Alla nyckelpersoner i min närmaste familjekrets har haft djur, det finns knappt någon som inte haft djur. Jag är väldigt svag för djur, jag älskar dom!

Du äger bostonterriern Niva – vad är det som är så speciellt med hundar?Tryggheten! Vi har väl alla haft det där gosedjuret, den lilla nallen som vi kramar och som ger oss trygghet. Skillnaden mellan en nalle och en hund är att den lever, det är ett levande gosedjur, som ger ett lugn,äkta Ugg australia en trygghet. Jag pratar alltid med bebisröst med min hund, en ljus och glad röst som man nästan bara använder när man pratar med barn annars.”Jag pratar med Niva hela tiden”Varför?Jag är ganska säker på att den rösten frigör glädjehormoner, endorfiner, precis som sångrösten gör. Hunden utgör dessutom ett konstant sällskap, och precis som med hästarna berättar jag allt för hunden. Jag pratar med Niva hela tiden! Man säger mycket, och det blir en ganska dråplig konversation. Jag tror dessutom att det är ganska terapeutiskt, lite meditativt och bra att prata med djur.

Hur många hundar har du haft? Sådana som varit mina på riktigt, fyra-fem stycken.äkta Ugg australia En av dem hade jag tillsammans med min farmor, och en tillsammans med min pappa. Sedan har jag haft två dobermann helt själv, och så Niva, som jag har nu.Du kallar din bostonterrier för flera namn?Ja, hon heter Niva. Men kärt barn har ju många namn, så det blir både Niva, Kaninen, Nina, Kannen och Ninen när man ropar på henne.Långa promenader i Spanien Caroline af Ugglas sjunger och målar.Jag är jätteglad över att få göra det. Sedan har jag ju också mina två stora körer i Stockholm och Uppsala.Du är en stor djurvän. Vad har du för andra djur hemma på gården just nu?