a till ö Ugglan

Mannen ska ha planerat att ta sig till en mer folktät plats och där utlösa bomben, men något gick fel och den exploderade endast delvis i en passage i terminalen.27-åringen skadades och fick föras till sjukhus i ambulans under tung poliseskort.Han blev dock inte livshotande skadad och kunde senare höras av polis. Akayed Ullah uppgav då att han byggt bomben på den elfirma som han arbetar på. Mannen är inte tidigare känd av polis och kommer ursprungligen från Bangladesh.a till ö Ugglan 27-åringen sa också att han planerade attacken som en hämnd på USA:s bombningar av IS.

Han ska inspirerats av att ha sett affischer med julmotiv och då ha blivit påmind om attacker mot julmarknader i Europa.Tre andra personer, förutom den misstänkte gärningsmannen, skadades i attacken. De ska dock ha ådragit sig lättare skador.Här fångas explosionen i New York på film Bara några timmar efter den misslyckade attacken, höll polisen och borgmästaren i New York en presskonferens.Vem som helst kan hitta instruktioner på internet för att bygga enkla bomber.a till ö Ugglan Det här var en okomplicerad bomb som detonerade, sa New Yorks guvernör Andrew Cuomo under presskonferensen.Han uppmanade också folk hjälpa polisens i deras förebyggande arbete genom att höra av sig om de får nys om att någon riskerar att radikaliseras.

Caroline af Ugglas är nära ett sammanbrott. Nu väljer sångerskan att ställa in sin turné för att satsa på familjen.Det finns barn som man måste läsa sagor för ibland, säger maken Heinz Liljedahl till EXTRA.Caroline af Ugglas, 41, håller ständigt ett högt tempo.a till ö Ugglan När hon inte står på scen och sjunger målar hon tavlor, leder sina körer eller jobbar i studion.Men på senare tid har det blivit för mycket jobb och nyligen tvingades sångerskan att ställa in vårens stora turné ”Kör för alla” tillsammans med Riksteatern.