2008 Uggs

Vi råkar ”regna inne” på Maxi-huset och tvingas ta en fika i väntan på att ovädret skall dra vidare. Träffade en gammal kollega på lördagshandel med sin mamma.. Sambon känner inte igen kollegan eftersom hon säkerligen tappat närmare trettio kilo. Hennes mamma känner inte igen mig av samma anledning så då är vi kvitt! Det blir lite kiloprat givetvis och hon har fått en ny prydlig kropp med hjälp av styrketräning. Alltså så måste jag nu testa lite mera av den sorten! Lite annorlunda middag med stekt färsk regnbågsforell m/citronsås, kokt potatis, sockerärtor och morötter. Inbillade mig att forell skulle vara rosa i köttet? Denna danska firre blev tråkig fiskgrå, men smaken var det inget fel på. Fast jag gillar inte den blängande blicken från forellrackarn så jag satsar nog på huvudlösa lax och torsk filéer framöver?

Hallonsorbet och en mumsmums till kvällskaffet. Vet inte hur det kommer sig men ett paket Cloetta mumsmums har hittat vägen till mitt kylskåp! Har ett vagt minne av att jag läste något om endast 88 kalorier per styck på ett paket när jag var på ÖB senast. Mumsbitarna måste ha slängt sig ner i min korg och bosatt sig i min kyl. Hoppas de får stanna där ett tag nu då, och att de inte tänker väsnas för mycket?Sovmorgon på söndag så solen värmde rejält när sambon och jag stavade iväg samtidigt med att kyrkklockorna kallade till högmässa. Bestämde mig för att stegräknaren skulle räkna in minimum sjutusen steg. Tog ganska exakt en timme att skramla ihop 7500 och då avslutade jag med att springa upp alla fem våningarna till lägenhet. Det smakar gott med grötfrukost i förmiddagssol på balkongen. Gröten mättar inte som den brukar så jag fyller på med rågbröd och ett kokt ägg, och blir proppmätt.

Konstig tung känsla i kroppen som inte kaffet rådde på så jag hämtade lite krafter på soffan i ett par timmar. Hoppas att det är min förbränning som jobbar häcken av sig och får mig att bli så trött?Lyckas med bragden att servera sambon en smarrig portion glass med marängkross, banan och karamellsås utan att förse mig själv med något! *kors i taket*Skall berätta det för vågen innan jag kliver på imorgon?Fixar en god sallad med bl.a. mango, avokado och kalkonfilé till middag.Fullt medveten om att jag inte kommer att se sexan på vågen imorgon, men jag kliver på i byxstorlek 38 och det är en stor seger i sig!”Kan ni fatta att ett glasspaket kan föra ett sånt jädrans oväsen?”Mer död än levande igen imorse när sambon knuffade på mig 05:30.